Fiddicroft avenue

The client asked for increased functionality of the kitchen within existing Ground floor layout. We proposed to improve the connection between kitchen and dining rooms through new enlarged doorways to kitchen and hallway, as well as enlarging the kitchen with side extension to provide space for laundry/utility room and additional modern pantry style storage cabinets.

The house was built in Georgian times, so to compliment the historic atmosphere furnishings were designed to combine white Statuario marble tops and grey panelling featuring brass/bronze ironmongery elements.


Sink is centred to the enlarged window with sill lowered so to become an extension of the continuous worktop. Also note the side door for direct access to the garden.


Entrance view with central island.


Extensive worktop view towards side extension.


Image shows kitchen links with dining room, hallway and laundry door on the right.

Powered by WordPress and Alpha Trinity